felicitousweb (1)

Ik wil een coffeeshop hebben – waar moet ik aan denken?

Facebook
Twitter
WhatsApp

 

Dus je wilt een coffeeshop hebben? Misschien denk je erover om er een op te richten als een zakelijke onderneming, of heb je gewoon een passie voor koffie.

Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het overwegen van een start-up of businessplan.

1) Wees niet bang voor de grote ketens. Natuurlijk zijn ze succesvol, maar ze creëren ook een markt voor de gastronomische koffie-ervaring. Zou je zonder hen van koffie houden of een coffeeshop willen hebben? Ze hebben geholpen een markt te creëren waarvan u kunt profiteren.

2) De locatie is de grootste bepalende factor voor het succes van uw winkel. Als je van plan bent om een coffeeshop te hebben, moet het gewoon een plek zijn waar mensen samenkomen, of een gebied waar tientallen passeren cannabis store near me. Hier is een eenvoudig idee. Als mensen ‘s ochtends naar hun werk gaan, aan welke kant van de weg staan ze dan? Zo denken kan u helpen bij het bepalen van een goede locatie voor een koffiehuis.

3) Personaliseer uw dienst. U bent niet een van de grote ketens. Een van de redenen waarom mensen dat leuk zullen vinden, is omdat je klein genoeg kunt zijn om ze te kennen. Chat met je klanten en laat ze weten hoe belangrijk ze zijn.

4) Feeling hot hot hot.. bij twijfel de temperatuur in je koffiehuis iets hoger dan lager zetten. Het stimuleert mensen om hun jassen uit te doen, te gaan zitten en te blijven. Het moedigt hen misschien aan om dat extra product bij je te kopen en je wilt ook dat je winkel er druk uitziet, terwijl er natuurlijk nog steeds ruimte is voor mensen om te ademen.